jobba, jobba, jobba

Tänk vad mycket man hinner om man bara får tummen ur och börjar.

I arga snickaren så frågar han ju alltid hur lång tid folket tror att  deras projekt skall ta och de svarar typ två timmar och i själva verket tar det tio. I vårat liv är det tvärt om, vi kollar på det som skall göras och säger "det här hinner vi inte idag, det tar ju lätt tio timmar.." också skjuter man på det i all oändlighet, men då man lix gör det man skulle så visar det sig att det bara tog två timmar att göra.

I veckan har vi, trimmat bort allt gräs på gården som inte går att ta med klipparn, både fram och baksidan av huset är trimmade och fina. Vi har städat garaget och fusporten, vi har tagit bort stubben och skrotet på baksidan och fyllt i hålen med matjord, flyttat rabarberna (hoppas att de tar sig) hämtat ut bältet till bilen, städat den hemska lagerhyllan (eller var det förra veckan?) och idag har vi städat ur en skrubb uppe.

Den där skrubben har varit som ett åskmoln i paradiset, trotts att dörren dit alltid är stängd så har det ändå känts stökigt uppe pga att jag vetet hur det sett ut där inne. Men idag hände det alltså... jag städade skrubben.

Det är ingen liten garderob, inte ens en klädkammare, det är ett rum, skulle gissa att den är 6x2 meter om inte mer, + att den har en skrubb.. den stökiga skrubben hade en stökig skrubb.. men efter rensande och sorterade så visade det sig att det mesta skulle kastas och det som skulle sparas var typ skötbord, barnstolar och liknande som vi kan förvara i stallet, så nu är skrubben tom sånär som på några kartonger med böcker, lite jul-saker och en *ävla massa skor.

Känns skönt att veta att det är gjort, men lite tungt att veta att det finns två likadana skrubbar till som måste städas.. särskilt en av dem.. *suck*

men för att se det positiva idag.. allt som är gjort är gjort, och resten lär ju inte ta mer än typ två timmar att göra ;-)



mella träden och buskarna var "gräset" och blommorna iaf knähöga, det är så mycket stenar och gropar så det går inte att klippa med gräsklipparen. Men nu har jag trimmat det :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0