marknad

Marknad måste ju vara sommarens höjdpunkt (då man är fattig och inte har råd med en riktig semester) jag gillar att gå runt bland stånden (ursäkta hur låter det då?! och med barnen dessutom!). Problemet är bara att man inte har råd att köpa något häller då man är så fattig att man inte har råd att åka på semester, men man kan ju titta iaf.

Ilon fick en sockervadd eftersom han hade missat midsommar då han var sjuk, Dogge gnällde lite och tyckte att det var orättvist men Alvin förstod genast att det var rättvist och sa inget om det. Sedan åt vi lunch i hembygdsparken och pojkarna fick spela ukulele och Dogge fick göra en ansiktsmålning (de andra två ville inte). Dogge ville se ut som spindelmannen, hon som målade hade inte riktigt koll på spindelmannen och improviserade lite ;-) Dogge blev vitmålad i ansiktet och fick ett svart spindelnät med en stor svart spindel på näsa :-D men han blev nöjd i alla fall.

Jag gillar alla kryddor som dom har  på marknaden, dels luktar det så gott och sedan är det roligt att pröva ny kryddor, igår köpte ja chiliconcarne krydda, det skall bli spännande att se hur det smakar att använda dem istället för de där kuverten.

innan vi åkte hem så köpte vi tre stora kartonger med kokosbollar, tur att de går att frysa in, man kan ju äta så mycket kokosbollar på en gång, man blir ju sjuk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0